fbpx
Nanostone
Ring

Ring gärna på telefon

Öppet idag 8:00-17:30

Nanostone

BOKA EN STENTVÄTT ELLER ALTANTVÄTT

Kontakta en säljare från Nanostone i monter G:26 för att ta del av erbjudandet.

30%

Beställ offert här

Upptäck fördelarna med en fräsch stenläggning eller altan! Spara 30% genom att boka din tid nu. Kontakta våra säljare direkt på plats för att säkra ditt erbjudande. 

Vill du ha ett kostnadsförslag för någon av våra tjänster? Fyll i formuläret nedan och få en skräddarsydd offert inom bara två arbetsdagar. Vi ser fram emot att hjälpa dig få det där perfekta resultatet!

Kampanjen pågår mellan 8/3-10/3-2024 och gäller endast bokningar av sten- eller altantvätt på plats.

Superhelt
STENTVÄTT I DALKÖPINGE
Man i bil
Nanostone
Ange jobb:

Vi finns här för att hjälpa dig med rengöringen av dina stenplattor.

Professionell stentvätt

Nanostones stentvätt ger dina stenplattor nytt liv genom att effektivt avlägsna mossa och lav. Med över 15 års erfarenhet är vi ledande inom branschen.

Vår stentvätt inkluderar huvudtvätt med högtryck och kallt vatten, algbehandling i skumform för att förebygga oönskad växtlighet, samt impregnering som stänger porerna och gör stenen vattenavvisande.

Vi använder stolt nedbrytbara produkter för att säkerställa en miljövänlig och skonsam rengöring av stenplattor. Renade och impregnerade stenar håller längre, sparar dig framtida kostnader, och förhöjer värdet på din fastighet.

Nanostone garantiavtal – 15 års garanti

Efter att du har fått en stentvätt utförd rekommenderar vi att du registrerar dig för Nanostones årliga underhåll. En gång om året utför vi en besiktning av stenplattorna och ger dem en underhållsbehandling för att förlänga resultatet av stentvätten.

Vi har över 30.000 kunder som väljer årligt underhåll och vårt pris är mycket konkurrenskraftigt.

Läs mer om Nanostone garantiservice och se priser

Nanostone personale
Traeterrasse

Har ditt trädäck drabbats av hala alger?

När alger tar över träytor blir de inte bara trista utan även potentiellt hala vid regn och fukt. Det är av yttersta vikt att bli av med algbeläggningen, då den behåller fukt och ökar risken för att träet ruttnar.

Alger sprids via mikroskopiska sporer i luften och trivs på ytor med fukt och värme, vilket accelererar deras tillväxt. Även om gynnsamma förhållanden försvinner, bryts de inte automatiskt ner utan måste aktivt avlägsnas.

Nanostone erbjuder professionell rengöring och behandling av din altan. Efter rengöring applicerar vi Nanostone Träimpregnering för att minska vattenansamling på ytan och förlänga träets livslängd.

Vi samlar på nöjda kunder

Superhelt
STENTVÄTT I DALKÖPINGE
Man i bil
Nanostone

Beställ offert här

Beställ en offert eller bli uppringd av en säljare

*Scrolla ner för att fortsätta

Ange jobb:

Tack för din förfrågan!

Vi ser fram emot att återkomma till dig så snart som möjligt. Under tiden är du välkommen att utforska våra övriga tjänster.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och håll dig uppdaterad.

Ring

Ring gärna på telefon

Öppet idag 8:00-17.00