fbpx
Nanostone
Ring

Ring gärna på telefon

Öppet idag 8:00-17:30

Specialrengöring av utomhusytor

Behöver du hjälp eller råd
– Bli uppringd

Specialrengöring

På Nanostone strävar vi efter att vara Nordens ledande företag inom specialrengöring, ytbehandling och byggnadsunderhåll.

Vi är experter på att utföra specialrengöring av fastigheter som är svåra att nå och kräver specialutrustning, produkter och kompetens. Vi strävar efter att vara det främsta valet när det gäller specialrengöring och underhåll för att förbättra hållbarheten för fastigheter och trädgårdar.

Utöver våra standardiserade lösningar har vi genom åren utfört många specialrengöringar som vi har blivit specialister på. Om ni har en yta som är utmanande att rengöra, tveka inte att kontakta oss. Vi delar gärna med oss av vår erfarenhet för att återställa ytan till sin ursprungliga glans.

Några av de områden vi har specialiserat oss på att rengöra inkluderar:

Underhållsplan

Inom ramen för våra specialrengöringslösningar ser vi också till att gemensamt undersöka möjligheterna att förebygga och förhindra att problemet uppstår igen i framtiden. Vi tar fram en skräddarsydd underhållsplan som bidrar till en effektiv drift av er egendom.

Fördelar med en underhållsplan:

Om du är intresserad av att få en offert för specialrengöring, vänligen kontakta oss för en offert. Vi börjar alltid med att noga gå igenom dina förväntningar och ger sedan en uppskattning av priset för uppdraget. Om möjligt, vänligen skicka några bilder på uppgiften till oss för att underlätta bedömningen till info@nanostone.se.

Facadvätt

Få inblick i våra utvalda case

Våra senaste företagscase

Stentvätt märsta
Stentvätt med impregnering och sand

Stentvätt i Märsta

Rymdgatans Samfällighetsförening i Märsta gav Nanostone i uppdrag att tvätta rent deras 3500kvm stenläggning från mossa,

Läs mer

Vi hjälper även med

Superhelt
STENTVÄTT I DALKÖPINGE
Man i bil
Nanostone

Beställ offert här

Beställ en offert eller bli uppringd av en säljare

*Scrolla ner för att fortsätta

Ange jobb:

Tack för din förfrågan!

Vi ser fram emot att återkomma till dig så snart som möjligt. Under tiden är du välkommen att utforska våra övriga tjänster.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och håll dig uppdaterad.

Ring

Ring gärna på telefon

Öppet idag 8:00-17.00