fbpx
Nanostone
Ring

Ring gärna på telefon

Öppet idag 8:00-17:30

Få en kostnadsfri provtvätt och offert

Behöver du hjälp eller råd
– Bli uppringd

Boka en kostnadsfri provtvätt

Få en kostnadsfri provtvätt och offert helt utan förpliktelser. Vår provtvätt omfattar en rengöring av cirka 1 m² stenplattor så du kan se hur ytan kommer att se ut. Samtidigt får du professionell vägledning om hur vi kan uppnå det optimala resultatet och om efterföljande underhåll av dina stenplattor.
 
Vi mäter upp din yta och ger dig en prisuppgift för stentvätt, helt utan några förpliktelser. En provtvätt tar endast 10-30 minuter. Fyll i kontaktformuläret så kontaktar vi dig så fort som möjligt, så vi kan komma överens om ett lämpligt datum.
kostnadsfri provtvätt

Komplett underhåll för stenplattor

Vår dedikation till att ta hand om dina stenplattor omfattar en rad olika tjänster för att säkerställa att din stenläggning förblir i optimalt skick. Utöver grundläggande rengöring och behandling, som förhöjer stenplattornas estetiska kvalitet och förlänger deras hållbarhet, erbjuder vi även impregnering, fogsand och årligt underhåll. Med vår helhetslösning behöver du inte oroa dig för stenläggningens skick – vi tar hand om allt för att säkerställa att dina stenplattor behåller sin bästa form och ser fantastiska ut år efter år.

provtvätt
kostnadsfri provtvätt
kostnadsfri provtvätt

Vi samlar på nöjda kunder

Superhelt
STENTVÄTT I DALKÖPINGE
Man i bil
Nanostone

Beställ offert här

Beställ en offert eller bli uppringd av en säljare

*Scrolla ner för att fortsätta

Ange jobb:

Tack för din förfrågan!

Vi ser fram emot att återkomma till dig så snart som möjligt. Under tiden är du välkommen att utforska våra övriga tjänster.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och håll dig uppdaterad.

Ring

Ring gärna på telefon

Öppet idag 8:00-17.00