fbpx
Nanostone
Ring

Ring gärna på telefon

Öppet idag 8:00-17:30

Ytbehandling av utomhusytor

Behöver du hjälp eller råd
– Bli uppringd

Imprægnering

Ytbehandla med impregnering

Det finns en mångfald av impregneringstyper som är skräddarsydda för olika material. Oavsett om det är trä, betong eller mursten, erbjuder vi specialanpassade impregneringslösningar.

Varje impregneringstyp har unika egenskaper som påverkar hur djupt den tränger in i ytan och vilken typ av skydd den ger. Våra produkter kan skydda mot vatten, olja, och klotter. Valet av impregnering är avgörande för att lösa specifika problem.

Priset på produkten korrelerar ofta med dess förmåga, så det är viktigt att noggrant överväga vilket problem du vill lösa. Genom att välja rätt impregnering för stenplattor, trädäck, fasader och mer, kan du förlänga ytas livslängd och hålla den estetiskt tilltalande.

Vanligtvis förknippas impregnering med vattenskydd, vilket minskar risken för frostskador och algtillväxt. För att säkerställa optimal effekt är det viktigt att applicera impregneringen på en helt torr yta vid 5-8 plusgrader. Många väljer att impregnera under vintern när ytan verkar torr, men detta kan leda till otillräckliga resultat. Hos Nanostone utför vi rengöring året runt och skjuter upp impregneringsprocessen till lämpliga temperaturer, för att säkerställa att du får det bästa långvariga resultatet. Vi håller koll på väderförhållandena och kommer att kontakta dig när det är optimalt att impregnera din yta.

Effektiva lösningar
för olika ytor

För stenplattor erbjuder vi en vattenavvisande impregnering som effektivt förseglar stenens porer, vilket skyddar mot mossa, alger och lav. Impregneringen rekommenderas starkt för att förlänga stenplattornas livslängd och bibehålla deras skönhet.

Vår Träimpregnering är speciellt utformad för att minska vattenintrång och förlänga träets livslängd. Dessutom lämnar impregneringen ytan med ett ljusare och torrare utseende, vilket förhöjer träets naturliga skönhet.

Nanostone impregnerar även fasader, vilket bidrar till att hålla dem torra och skydda mot fukt samt mögel. En impregnerad fasad hjälper till att minska husets energiförbrukning. En torr fasad isolerar nämligen bättre än en våt och därför krävs det mindre energi för att hålla huset varm på vintern och svalt på sommaren.

KLOTTERSANERING

Klotter

Är du trött på att ständigt hantera klotter på din yta? Trots att vi tar bort all graffiti finns risken att ytan blir utsatt för nytt klotter. Vår specialutvecklade produkt tränger in och hämmar upptaget av klotter, vilket inte bara gör det svårt och mindre intressant att måla på ytan, utan gör den även lättare att rengöra i framtiden. För optimalt skydd bör behandlingen appliceras efter varje klottersanering.

Få inblick i våra utvalda cases

Senaste företagscases

Stentvätt märsta
Stentvätt med impregnering och sand

Stentvätt i Märsta

Rymdgatans Samfällighetsförening i Märsta gav Nanostone i uppdrag att tvätta rent deras 3500kvm stenläggning från mossa,

Läs mer

Vi hjälper även med

Superhelt
STENTVÄTT I DALKÖPINGE
Man i bil
Nanostone

Beställ offert här

Beställ en offert eller bli uppringd av en säljare

*Scrolla ner för att fortsätta

Ange jobb:

Tack för din förfrågan!

Vi ser fram emot att återkomma till dig så snart som möjligt. Under tiden är du välkommen att utforska våra övriga tjänster.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och håll dig uppdaterad.

Ring

Ring gärna på telefon

Öppet idag 8:00-17.00