fbpx
Nanostone
Ring

Ring gärna på telefon

Öppet idag 8:00-17:30

Nanostone AB

Nanostone teamet

Om Nanostone AB

Vår passion är specialrengöring samt ytbehandling och vi är stolta över att vara ledande inom detta område. Vår historia började redan 2008 när vi insåg att stenpest började bli ett allvarligt problem på många stenbeläggningar. Efter att ha hittat den korrekta rengöringstekniken och efterbehandlingen av stenplattor, grundades företaget av Claus Møller och Nicklas Christensen i Danmark.

Sedan dess har vi vuxit oss större och har nu kontor i Köpenhamn, Århus och Trelleborg, med över 130 anställda som tar sig an fler än 30.000 fastigheter varje år. I Sverige utför vi arbete i Skåne, Göteborg, Stockholm och Kalmarregionen.

Fokus på hållbarhet och miljö

Vår framgång beror på vår förmåga att behålla samma värderingar som vi hade från början. Vi är jordnära och enkla att komma i kontakt med, och vi strävar efter att erbjuda samma utmärkta service oavsett uppdragets storlek. 

Vårt fokus ligger i att underhålla och vårda det vi redan har, snarare än att byta ut och köpa nytt. Det ger både en miljömässig och ekonomisk fördel. Vi är stolta över våra tjänster som inte bara visar en markant skillnad utan också lämnar kunden nöjd. 

Vi är dedikerade att ta itu med alla dina specialrengörings- och ytbehandlingsbehov, och vi garanterar en professionell och personlig service vid varje tillfälle. Vår strävan efter ansvar och hållbarhet genomsyrar varje steg på vår resa mot att uppfylla och överträffa dina förväntningar.

Fasadtvätt

Koncernen Nanostone

Om Nanostone gruppen

Få inblick i våra utvalda cases

Senaste företagscases

Stentvätt märsta
Stentvätt med impregnering och sand

Stentvätt i Märsta

Rymdgatans Samfällighetsförening i Märsta gav Nanostone i uppdrag att tvätta rent deras 3500kvm stenläggning från mossa,

Läs mer
Superhelt
STENTVÄTT I DALKÖPINGE
Man i bil
Nanostone

Beställ offert här

Beställ en offert eller bli uppringd av en säljare

*Scrolla ner för att fortsätta

Ange jobb:

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och håll dig uppdaterad.

Tack för din förfrågan!

Vi ser fram emot att återkomma till dig så snart som möjligt. Under tiden är du välkommen att utforska våra övriga tjänster.