fbpx
Nanostone
Ring

Ring gärna på telefon

Öppet idag 8:00-17:30

Fasadtvätt och underhåll av fastigheter

Behöver du hjälp eller råd
– Bli uppringd

Optimera hållbarheten

Du står inför valet att antingen kontinuerligt underhålla din fastighet eller genomföra reparationer vid behov. Typiska skador som kan kräva reparation inkluderar spruckna fogar på grund av frostskador samt avsaknad eller skadade överhäng på grund av skyfall eller konstant väta.

Kontinuerligt underhåll är nyckeln för att skydda din fastighet från kostsamma reparationer och omfattande renoveringar. Nanostone erbjuder expertis till företag och bostadsrättsföreningar genom fasadbehandling, fasadtvätt och impregnering. Genom att rengöra fasaden från växtlighet minskar vi risken för fukt- och frostskador, vilket bidrar till långsiktig trygghet för din fastighet.

Vatten och fukt orsakar de allra flest problem och slitage på fastigheter. Nanostone fasadimpregnering är lösningen. Den tränger djupt in i fasaden, säkerställer torrhet och friskhet, och ger en enkel långsiktig hållbarhet. Vår impregnering minskar reparationer och byten samtidigt som den förbättrar isoleringseffekten och inomhusklimatet.

Strategisk hållbarhet

Vi som branschledande aktör är mycket noggranna med de produkter och metoder vi använder i vårt arbete. Våra erbjudanden och rådgivning grundar sig på en strategi där vi behandlar specifika områden när det behövs och enligt vår erfarenhet och bedömning av nödvändighet. Det innebär att vi inte alltid rekommenderar att behandla hela fastigheten utan istället inleder med att utvärdera och agera på mer eller mindre utsatta områden.

Vår arbetsmetodik följer alltid en 5-10 års plan, där vi ofta delar upp byggnaden beroende på hur frekvent vi förväntar oss att fasaden behöver behandlas efter impregnering. Vi strävar efter att ge dig den mest effektiva lösningen med minimal användning av kemikalier. Detta innebär inte bara en miljömässig fördel utan också en ekonomisk fördel för dig som kund.

Fasad
Fasadtvätt

Kostnadseffektivt

På Nanostone är vi väl medvetna om betydelsen av både prissättning och val av behandlingar. Våra konkurrenskraftiga priser återspeglar vår strävan efter att erbjuda kostnadseffektiva lösningar. Vi engagerar oss i att utarbeta en dokumenterad och skräddarsydd 5-10 års plan i samråd med dig. Denna plan är utformad för att vara meningsfull och ekonomiskt fördelaktig både på kort och lång sikt.

Vi förstår att varje fastighet är unik, och därför anpassar vi våra behandlingar och planer efter dina specifika behov och budget. Genom att samarbeta med Nanostone får du inte bara tillgång till högkvalitativa tjänster utan också fördelarna av transparent prissättning och en framåtblickande strategi för att bevara din fastighets skick och ekonomi.

Ta kontakt med oss

Kontakta Nanostone och låt oss vara er pålitliga partner för hållbar specialrengöring och långsiktig fastighetsvård.

Viktor Juliusson
Försäljningsansvarig

Telefon: 076-492 21 72
Mejl: vj@nanostone.se

Nanostone

Få inblick i våra utvalda cases

Senaste företagscases

Stentvätt märsta
Stentvätt med impregnering och sand

Stentvätt i Märsta

Rymdgatans Samfällighetsförening i Märsta gav Nanostone i uppdrag att tvätta rent deras 3500kvm stenläggning från mossa,

Läs mer

Vi hjälper även med

Superhelt
STENTVÄTT I DALKÖPINGE
Man i bil
Nanostone

Beställ offert här

Beställ en offert eller bli uppringd av en säljare

*Scrolla ner för att fortsätta

Ange jobb:

Tack för din förfrågan!

Vi ser fram emot att återkomma till dig så snart som möjligt. Under tiden är du välkommen att utforska våra övriga tjänster.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och håll dig uppdaterad.

Ring

Ring gärna på telefon

Öppet idag 8:00-17.00