fbpx
Nanostone
Ring

Ring gärna på telefon

Öppet idag 8:00-17:30

Vi ger din gräsmatta den vård den förtjänar

Behöver du hjälp eller råd
– Bli uppringd

Gräsvård foerGräsvård efter

Vår gräsvård gör din gräsmatta grön och pigg igen!

En frodig och välmående gräsmatta kräver omsorg och rätt behandling, och det är vi på Nanostone experter på. Med vår professionella gräsvård kan vi hjälpa dig att återfå en grön och frodig gräsmatta som du kan vara stolt över.

Vi använder specialutvecklade och beprövade gödselmedel som är skräddarsydda för olika tidpunkter och årstider. Gödseln stärker gräset och ger en vacker, tät gräsmatta. Vi tar också hand om ogräsproblemet genom att behandla gräsmattan med miljögodkända produkter som inte utgör någon fara för djur eller barn.

Efter behandlingen inspekterar vi gräsytor där gräset kanske inte har en ordentlig fäste, så att vi kan säkerställa en enhetlig och tät gräsmatta över hela området. Innan vi avslutar besöket så städar vi så att eventuell gödsel blåses bort från stenplattor och träterrass. Vi är stolta över att upprätthålla en hög kvalitet och service, vilket innebär att vi genomför kontinuerliga kvalitetskontroller för att säkerställa att våra arbetsinsatser är av högsta standard.

Vad innebär gräsvård

Gräsvård handlar inte bara om att klippa gräs. Det handlar om att ta hand om gräsmattan och få bukt med döda grässtrån och mossa. De objudna gästerna tar livet av din gräsmatta eftersom rötterna inte får luft. När du gödslar, kalkar, eftersår och kultiverar ditt gräs får du en snygg, frisk och frodig gräsmatta.

Om du upplever att din gräsmatta lider av ett eller flera av följande problem kan vi på Nanostone hjälpa dig.

gräsvård

Pris

Gräsvård
125 m²

från 625 kr
efter RUT

Före RUT 1.086 kr

Detta ingår:

Gräsvård
125 m²+

från 630 kr
efter RUT

Före RUT 1.095 kr

Detta ingår:

För en yta på mer än 125 m² tillkommer 5 kr per m² efter RUT (9 kr per m² före RUT).

KOM IGÅNG IDAG

Få kvarterets snyggaste gräsmatta

1

Fyll i formuläret

Fyll i vårt formulär här eller kontakta oss direkt på telefon.

2

Få och bekräfta erbjudande

Vi sätter ihop en offert till dig baserat på satellitbilder av din gräsmatta. Sedan får du erbjudandet på mejl. Vi kontaktar dig inom 24 timmar för att prata om ogräs, svampar eller andra problemställningar i din gräsmatta.

3

Få orderbekräftelse

Efter vårt samtal skickar vi dig en orderbekräftelse med information om vad som ska göras – och när det ska göras.

4

Vi tar hand om din gräsmatta

Inom 2-4 veckor kommer vi på besök. Vi ger din gräsmatta rätt skötsel för att den ska bli motståndskraftig – och behålla sin gröna färg.

5 Professionella tips för att ta hand om ditt gräs

1. Klipp ned gräset till 3-4 cm

Du ska klippa gräset 1-2 gånger i veckan under vår-, sommar- och höstmånaderna. När du klipper gräset ska du bara klippa en tredjedel av gräset. Om gräset inte har klippts på ett tag och är omkring 10 cm högt, ska du klippa i flera omgångar.

2. Sluta klippa under torka

Om du tar fram gräsklipparen under torra perioder, eller glömmer stänga av robotgräsklipparen, riskerar du att gräset blir så medtaget att det slutar växa och med tiden börjar vissna.

3. Strö ut gödsel på din gräsmatta

Du kan strö ut gödsel på gräsmattan från april till juni och i slutet av september månad. Kom ihåg att gödsla när gräset är torrt så kornen glider ned på marken. Om kornen landar på växter eller ovanpå grässtråna ger de inte lika stor effekt. Försök planera in gödningen när väderprognosen lovar regn så att gödslet kan tränga ned i jorden – och skapa underverk för dina gräsrötter.

4. Kalka din gräsmatta på våren

När det är tillväxtsäsong ska du se till att kalka ditt gräs. Din gräsmatta behöver kalk när jorden är sur. Jord med lågt pH drar till sig mossa och förhindrar ditt gräs från att växa. Därför är det viktigt att återställa pH-balansen med kalk.

5. Ta bort mossa från gräsmattan

Det gör du genom att lufta gräset med en kratta eller en vertikalskärare, även kallad ”gräsmatteluftare”. Jorden lyfts och dina gräsrötter får syre och näring – de bästa förutsättningarna för att växa.

Graersvård Nanostone

Lär känna din gräsmatta

Vi samlar på nöjda kunder

Superhelt
STENTVÄTT I DALKÖPINGE
Man i bil
Nanostone

Beställ offert här

Beställ en offert eller bli uppringd av en säljare

*Scrolla ner för att fortsätta

Ange jobb:

Tack för din förfrågan!

Vi ser fram emot att återkomma till dig så snart som möjligt. Under tiden är du välkommen att utforska våra övriga tjänster.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och håll dig uppdaterad.

Ring

Ring gärna på telefon

Öppet idag 8:00-17.00