fbpx
Nanostone
Ring

Ring gärna på telefon

Öppet idag 8:00-17:30

Nanostone underhållsavtal

Behöver du hjälp eller råd
– Bli uppringd

Underhållsavtal

Till våra kunders stora glädje erbjuder vi alltid en framtida underhållsplan

Hos Nanostone är vår mission att göra det enkelt för våra kunder att förbättra hållbarheten och underhålla det visuella intrycket på deras egendomar.
Det gör vi genom att erbjuda en lösning här-och-nu samt en plan för hur vi framöver kan bevara det fina resultatet på din egendom.

Vi erbjuder denna plan för alla våra tjänster:

Hos Nanostone har vi i våra underhållsplaner fokus på FN:s globala mål inom hållbarhet och miljö samtidigt som vi tar hänsyn till den mest ekonomiska lösningen på lång sikt.

Miljö

Nanostone är marknadsledande inom underhåll av egendomar. Vi underhåller fler än 30.000 egendomar varje år. Därför är det också avgörande att vi är pionjärer på marknaden när det gäller miljön oh hela tiden utvecklar vårt sätt att jobba på.

När vi i samarbete med kunden förbereder en underhållsplan, så gör vi en plan, där vi ska bevara det visuella uttrycket från år till år. Det gör vi – men med respekt för miljön.

Vi ser det som en förutsättning att använda de bäst lämpade produkterna på marknaden. Det svåra, och där vi anser att vi skiljer oss från mängden, är i själva utförandeprocessen.
För att inte vara så abstrakt, men bli lite mer konkret, så erbjuder vi bl.a. uppsamling av överskottsvätska i hängrännor vid takbehandlingar så det kan återanvändas.
Vi har tiotusentals referencer när det gäller underhåll av tak, fasader och stenplattor sedan 2008/2009, vilket är helt unikt. Det har gett oss erfarenhet och förståelse för vilka områden som blir hårdare eller mindre angripna, vilket har stor betydelse vid hantering av uppgiften.

På mindre utsatta områden kan vi därför tillåta oss själva att använda mindre eller inget medel till stor fördel för miljön och istället koncentrera oss på de mer utsatta områdena till fördel för er.

facad Nanostone
Imprægnering

Klimatsmart

Vid rengöring av stenplattor, fasader och tak handlar det ofta om en större behandling till att börja med och vi avslutar jobbet med en skyddande ytbehandling i form av en impregnering, målning eller anti-graffiti behandling, så vi framöver lättare kan underhålla det fina resultatet.
Kommande underhåll blir därför mycket mindre krävande, både i förhållande till användning av produkter och kostnader. Dessutom kommer ytan vara skyddad och du kommer att uppleva färre reparationer, skador och byte av material.

Därför är det tal om en klimatsmart lösning med användning av naturliga material, återanvändning och lägre driftskostnader på kort och lång sikt.

Fördelar:

Hos Nanostone har vi i våra underhållsplaner fokus på FN:s globala mål inom hållbarhet och miljö samtidigt som vi tar hänsyn till den mest ekonomiska lösningen på lång sikt.

När du tecknar ett underhållsavtal med Nanostone vill vi gärna påpeka, att vi går till jobbet varje dag med följande 5 värderingar hängande på kontoret:

  1. Kunder – Vi värdesätter kunderna högt
  2. Vinnarkultur – Vi är vinnare var för sig och tillsammans
  3. Ansvar – Vi tar alla ansvar
  4. Kvalitet – Vi tar inga genvägar
  5. Effektivitet – Vi är bättre idag än igår
 

Vi har tillsammans definerat våra 5 värderingar som vi försöker leva upp till varje dag, så att vi kan vara säkra på att du som kund får en bra upplevelse i många år framöver. Det skapar värde enligt oss.

Vill du ha en offert på klottersanering av din fasad – så kontakta oss här för ett erbjudande. Vi börjar alltid med att stämma av det som ska rengöras och ger ett uppskattat pris för uppgiften. Därför kan du känna dig trygg när vi rycker ut.

Vi hjälper även med

Superhelt
STENTVÄTT I DALKÖPINGE
Man i bil
Nanostone

Beställ offert här

Beställ en offert eller bli uppringd av en säljare

*Scrolla ner för att fortsätta

Ange jobb:

Tack för din förfrågan!

Vi ser fram emot att återkomma till dig så snart som möjligt. Under tiden är du välkommen att utforska våra övriga tjänster.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och håll dig uppdaterad.

Ring

Ring gärna på telefon

Öppet idag 8:00-17.00