fbpx
Nanostone
Ring

Ring gärna på telefon

Öppet idag 8:00-17:30

Årligt underhåll
trädäck

Behöver du hjälp eller råd
– Bli uppringd

Serviceavtal för trädäck

Serviceavtal för trädäck

Efter en professionell rengöring och effektiv behandling av din träterrass kommer det återigen vara rent, vackert och inbjudande. Det är ett resultat som de flesta önskar bevara under många år, och detta kan enkelt upprätthållas genom att teckna vårt serviceavtal för årligt underhåll.

Med Nanostones årliga serviceavtal slipper du allt besvär med underhåll av ditt trädäck.Tyvärr är det ofrånkomligt att luften runt din bostad innehåller olika typer av algsporer och smutspartiklar som över tid kan sätta sig som ett tunt lager ovanpå plankornas impregnering. Om detta lager får ligga kvar, kommer det gradvis göra ditt trädäck smutsigt och trist att se på.

Den bästa lösningen är att regelbundet underhålla ditt trädäck. Med vårt årliga serviceavtal besöker vi dig en gång om året för att genomföra en effektiv och skonsam skumbehandling. Denna desinficerande skumbehandling tränger djupt in i materialet och eliminerar den smuts som kan ha samlats ovanpå impregneringen. På så sätt kan vi garantera att ditt trädäck förblir vackert och inbjudande år efter år.

Så utförs det årliga underhållet

När vi kommer till din adress bedömer vi först skicket på ditt trädäck, vilket påverkar valet av behandling. Vanligtvis påbörjar vi det årliga underhållet snabbt, och det tar ungefär 30 minuter.

Det årliga underhållet innebär att vi applicerar en skumbehandling över hela det tidigare rengjorda och impregnerade området. Behandlingen sprutas som ett skum i ett jämnt lager över plankorna för att få ett enhetligt och snyggt resultat.

Skummet syns i cirka 5 minuter medan det tränger in i träytan ovanpå impregneringen. Den aktiva verkan av skummet startar en nedbrytningsprocess som löser upp och bekämpar smutsen.

Behandlingen torkar relativt snabbt, och du kommer att se några synliga spår under en kort tid. Med tiden kommer väder och vind att skölja bort de lösta resterna från plankorna, vilket håller ditt trädäck snyggt och inbjudande.

Pris från 1.695:- efter RUT

Observera: Den årliga servicen av trädäck ska inte förväxlas med vår omfattande altantvätt. Den årliga servicebehandlingen består av en trävårdsbehandling i form av skum, som har en underhållseffekt på dina träplankor.

årligt underhåll träterrass

Vi samlar på nöjda kunder

Superhelt
STENTVÄTT I DALKÖPINGE
Man i bil
Nanostone

Beställ offert här

Beställ en offert eller bli uppringd av en säljare

*Scrolla ner för att fortsätta

Ange jobb:

Tack för din förfrågan!

Vi ser fram emot att återkomma till dig så snart som möjligt. Under tiden är du välkommen att utforska våra övriga tjänster.

Stentvätt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och håll dig uppdaterad.

Ring

Ring gärna på telefon

Öppet idag 8:00-17.00