fbpx
Nanostone
Ring

Ring gärna på telefon

Öppet idag 8:00-17:30

Personuppgiftspolicy för Nanostone AB

Vi samlar endast in personuppgifter i de fall där detta är relevant för oss, och vi kommer endast att samla in personuppgifter om det är relevant för din aktivitet hos Nanostone AB.

När vi samlar in, behandlar och använder dina personuppgifter följer vi alltid alla relevanta lagar.

Vi kommer endast att lagra dina personuppgifter så länge som vi antingen är lagligt förpliktade att göra det eller så länge det är relevant för det syfte för vilket de samlades in. 

 

Information vi samlar in 

Nanostone AB samlar in och behandlar dina personuppgifter när du utför följande: 

  • Besöker vår webbplats 
  • Fyller i kontaktformulär 
  • Anmäler dig till vårt nyhetsbrev 
  • Recenserar vår webbplats och tjänster 
  • Skickar oss frågor, reklamationer eller feedback 
 
Ansvarig för databehandlingen

Nanostone AB är ansvarig för insamling, behandling och användning av dina personuppgifter på https://www.nanostone.se 

Nanostone AB 
Lastvägen 16 
231 62 Trelleborg 
Org: 559350-2064 

 
Behandlingsgrund och ändamål 

Vi samlar in dina vanliga kontaktuppgifter som namn och adress för att kunna leverera den produkt eller tjänst som du har köpt från oss. Din e-postadress samlar vi in för att kunna skicka dig en orderbekräftelse samt en leveransbekräftelse. 

Nanostone är engagerat i att skydda och respektera din integritet, och vi kommer endast att använda dina personuppgifter för att administrera ditt konto och leverera de produkter och tjänster du har begärt. Från tid till annan vill vi kanske kontakta dig angående våra produkter och tjänster, liksom annat innehåll som kan vara intressant för dig. 

Vi kontaktar dig endast om du har gett tillstånd via det formulär du har fyllt i. 

Du kan när som helst anmäla dig till eller avanmäla dig från nyhetsbrevet. Alla nyhetsbrev innehåller också en länk för avanmälan. Om behandlingen av personuppgifter är baserad på ditt samtycke har du rätt att när som helst återkalla samtycket. 

Dina uppgifter (utom din e-postadress, om du har gett samtycke för behandling för att ta emot erbjudanden) kommer att raderas 2 år efter att du har mottagit din vara eller tjänst. 

 
Andra mottagare av personuppgifter 

Vi säljer inte dina personuppgifter till tredje part, och vi överför inte dina personuppgifter till tredje länder. 

Om du väljer att recensera vår webbplats kommer ditt namn och din e-postadress att överföras till recensionssidan Trustpilot. 

Vi har vår webbplats hos Simply.com, som fungerar som vår databehandlare. All personuppgiftsinformation som du tillhandahåller på vår webbplats kommer att lagras i simply.coms datacenter. 

Vi använder externa företag som leverantörer för att leverera våra tjänster på bästa sätt. Dessa externa leverantörer är databehandlare och behandlar i vissa fall personuppgifter i samband med leverans av tjänster till oss. Våra databehandlare behandlar endast personuppgifter enligt våra instruktioner och i enlighet med lagens krav på databehandlare. 

Vi har ingått databehandlaravtal med våra databehandlare, vilket är vår garanti för att de följer gällande regler om skydd av dina personuppgifter. 

 
Dina rättigheter

Som registrerad har du rättigheter som vi alltid måste säkerställa uppfylls. Du har rätt att begära följande: 

  • Att få tillgång till och korrigera/dela dina personuppgifter 
  • Att få personuppgifter raderade 

Du har rätt att opponera dig mot behandlingen av dina personuppgifter och rätt att lämna in klagomål till en dataskyddsmyndighet. 

Om du inte längre vill att vi ska behandla dina personuppgifter, eller om du vill begränsa behandlingen av dina personuppgifter, kan du också skicka en förfrågan till vår e-postadress info@nanostone.se. 

Superhelt
STENTVÄTT I DALKÖPINGE
Man i bil
Nanostone

Beställ offert här

Beställ en offert eller bli uppringd av en säljare

*Scrolla ner för att fortsätta

Ange jobb:

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och håll dig uppdaterad.

Tack för din förfrågan!

Vi ser fram emot att återkomma till dig så snart som möjligt. Under tiden är du välkommen att utforska våra övriga tjänster.