fbpx
Nanostone
Ring

Ring gärna på telefon

Öppet idag 8:00-17:30

Undvik översvämmade hängrännor

Behöver du hjälp eller råd
– Bli uppringd

Rensning av hängrännor

Vi på Nanostone erbjuder rensning av hängrännor till ett konkurrenskraftigt pris. Med över 10 års erfarenhet kan du lita på att vi har den kunskap och expertis som krävs rensa dina hängrännor professionellt.

Vi använder den senaste tekniken för att skonsamt och effektivt rengöra dina hängrännor. Rensningen utförs oftast från marknivå, där all smuts som hindrar vattenflödet i rännorna sugs upp. Vi har möjlighet att rensa hängrännor på upp till 16 meters höjd.

Om du inte är hemma under rensningen lägger vi en lapp i din brevlåda med information om att vi har varit förbi och rensat dina hängrännor.

Varför hängrännor behöver rensas

Hängrännan är inte bara en estetisk detalj utan en kritisk komponent för att skydda husets grund och förhindra potentiella fuktproblem i ditt hem.

Överfulla hängrännor kan ge upphov till allvarliga problem. Varje år rengör Nanostone fasader som påverkats av alger och lava på grund av igensatta hängrännor. När hängrännorna är blockerade leder de inte bort vattnet från byggnaden, vilket kan orsaka skador som fuktiga källare och frostsprickor i fasader och grunder.

Fuktproblem i ett hus kan vara svåra att åtgärda, och förebyggande åtgärder är alltid att föredra. Vi rekommenderar därför regelbunden rensning av hängrännor för att undvika potentiella skador.

Flera av våra kunder ser rensning av hängrännor som en investering. Se nedan för att läsa mer om våra priser.

Rensning av hängrännorRensning av hängrännor

Priser

Vi erbjuder resning av hängrännor från 2.295:- efter ROT.

Vid rotbildning, gräsvegetation, fågelbon, nät eller dolda rännor krävs extra resurser för att åtgärda problemet.

  • Kostnaden för vegetation och rotbildning är 200:- per löpmeter.
  • Priset för fågelbon, nät och dolda rännor är 700:- styck.

 

För att upprätthålla rena hängrännor är det viktigt att rensa de kontinuerligt. Vi rekommenderar därför årligt underhåll där du får 10% på återkommande besök.

hängrännor behöver rensas
hängrännor behöver rensas
hängrännor behöver rensas

Vanliga frågor

Rensning av hängrännor kostar från 2295 kr efter ROT-avdrag. Priset bestäms beroende på hängrännornas löpmeter samt husets höjd.

Takrännor bör rensas minst en gång per år om dess funktion ska fungera så effektivt som möjligt. Överfulla hängrännor kan ge upphov till allvarliga problem som skador på tak och fasad.

Vi på Nanostone erbjuder årligt underhåll av dina hängrännor. Det innebär att om du redan har fått dina hängrännor rensade av oss, kommer vi att återkomma varje år för att upprepa rensningsprocessen och säkerställa deras optimala funktion.

Nanostone är specialister på att rensa hängrännor som sträcker sig upp till 16 meters höjd. Vi använder oss av en specialdammsugare och utför arbetet från marken. Detta eliminerar behovet av att klättra upp på en stege, vilket minskar risken för olyckor och gör processen säkrare för dig.

Vi samlar på nöjda kunder

Superhelt
STENTVÄTT I DALKÖPINGE
Man i bil
Nanostone

Beställ offert här

Beställ en offert eller bli uppringd av en säljare

*Scrolla ner för att fortsätta

Ange jobb:

Tack för din förfrågan!

Vi ser fram emot att återkomma till dig så snart som möjligt. Under tiden är du välkommen att utforska våra övriga tjänster.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och håll dig uppdaterad.

Ring

Ring gärna på telefon

Öppet idag 8:00-17.00