fbpx
Nanostone
Ring

Ring gärna på telefon

Öppet idag 8:00-17:30

Ge din fasad
nytt liv

Behöver du hjälp eller råd
– Bli uppringd

Se hur en fasadbehandling går till.

Effektiv fasadbehandling

Under det senaste decenniet har vi framgångsrikt utfört ett stort antal fasadbehandlingar och etablerat oss som ledande specialister i branschen. Vår miljögodkända behandling tar bort smuts och alger, återställer fasadens glans och lämnar ett varaktigt intryck.

Din fasad utsätts dagligen för naturens påfrestningar och föroreningar som kan skada dess utseende och långsiktiga hållbarhet. Våra erfarna experter är specialiserade på högkvalitativ fasadbehandling för att för att framhäva din fasads bästa sidor.

Fördelar med Nanostones fasadbehandling

Det finns många fördelar med en fasadbehandling. Nedan har vi listat några fördelar du kan uppleva efter vi behandlat din fasad.
facadbehandling

Fasadbehandling

Vår effektiva fasadbehandling startar med att vi applicerar ett desinficerande skum över fasaden, som tränger djupt in i alger. Genom denna behandling bryts algerna gradvis ned och frigörs från fasadytan. Över tid spelar naturens krafter, som vind och regn, en avgörande roll genom att skölja bort de lösa algerna och lämna efter sig en tydlig förbättring. Den aktiva algbehandlingen sträcker sig vanligtvis över 8-10 månader och resulterar i en fasad som är fri från alger. Med denna skonsamma metod kan du vara säker på att din fasad får en fin och ren yta igen.

Pris från 4.200:- efter ROT

Varför är det viktigt att ta hand om fasaden?

Fasadens hälsa påverkas kontinuerligt av element som snö, regn, vind, avgaser och luftburna partiklar. Dessa kan över tiden skapa en ansamling av smuts, damm, alger och mossa på fasadytan, vilket i sin tur kan leda till potentiella fukt- och mögelproblem. För att säkerställa en lång livslängd och bevara fasadens estetiska kvalitet är det därför nödvändigt att regelbundet ta itu med denna påväxt.

För att upprätthålla en ren och attraktiv fasad är det viktigt att proaktivt behandla den för att förhindra att alger och smuts får fäste. Vi rekommenderar starkt en årlig fasadbehandling, eftersom alger och smuts är närvarande i luften och har potentialen att sätta sig på fasaden om inga åtgärder vidtas. Genom att investera i en årlig fasadbehandling kan du på ett kostnadseffektivt sätt bevara fasadens skönhet och hålla den i toppskick under flera år framöver.

Årligt underhåll: Pris från 2.400:- efter ROT

fasad nanostone

Hur går det till?

Samarbetet med oss är okomplicerat, precis som vår effektiva fasadbehandling

1

Planering

Vi planerar in en tid och kunden plockar undan föremål runt fasaden.

2

Fasadbehandling

Nanostone anländer till platsen och applicerar en skumbehandling på fasaden.

3

Färdigbehandlat

Behandlingen verkar aktivt i 8-10 månader och avlägsnar alger och smuts.

Vanliga frågor

Vår fasadbehandling som innefattar en långtidsverkande algbehandling kostar från 4800 kr efter ROT- avdrag.

Det är viktigt att hålla fasaden fri från smuts, alger och mossa eftersom det annars kan leda till fukt- och mögelproblem. För att förebygga medföljande problem är det viktigt att vidta åtgärder i tid.

Fasadtvätt utförs ofta med högt tryck, vilket kan skada fasaden, särskilt om fasaden är äldre. En fasadbehandling förebygger inte uppkomsten av ny växtlighet.

Fasadbehandling utförs från marknivå, där ett skonsamt skum appliceras på fasaden. Behandlingen är aktiv under 10 månader och bryter ned växtlighet samt förebygger ny tillväxt. En fasadbehandling är ett skonsammare och mer kostnadseffektivt alternativ.

Vi rekommenderar att du undviker att själv rengöra fasaden, eftersom för högt tryck kan skada fasadens skick. En professionell fasadbehandling är skonsam mot ytan och förebygger aktivt ny växtlighet.

Nanostone rekommenderar en årlig behandling av fasaden för att förhindra beläggningar och bevara fasadens skick. Genom regelbundet underhåll minskar risken för mossbildning och andra problem på lång sikt.

Med en fasadbehandling avlägsnas alger och mossa under 8-10 månader. Under denna tid förbygger behandlingen även uppkomsten av ny växtlighet. Vid kraftiga angrepp av mossa kan det krävas en eller två behandlingar till för att allt ska försvinna.

Beroende på fasadens storlek tar arbetet 1-2 timmar att utföra.

Vi rekommenderar att fasaden behandlas under våren eller hösten. Vid den tiden kan väder och vind effektivt skölja bort borttagen växtlighet på ett optimalt sätt.

Vi samlar på nöjda kunder

Superhelt
STENTVÄTT I DALKÖPINGE
Man i bil
Nanostone

Beställ offert här

Beställ en offert eller bli uppringd av en säljare

*Scrolla ner för att fortsätta

Ange jobb:

Tack för din förfrågan!

Vi ser fram emot att återkomma till dig så snart som möjligt. Under tiden är du välkommen att utforska våra övriga tjänster.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och håll dig uppdaterad.

Ring

Ring gärna på telefon

Öppet idag 8:00-17.00