fbpx
Nanostone
Ring

Ring gärna på telefon

Öppet idag 8:00-17:30

Kostnadseffektiv takbehandling

Behöver du hjälp eller råd
– Bli uppringd

takbehandlingtakbehandling-2

Ekonomiskt fördelaktig lösning för ditt tak

Upptäck vårt prisvärda alternativ för takbehandling här. Vi specialiserar oss på kostnadseffektiv takbehandling, genom algbehandling.

I de flesta situationer är vår algbehandling tillräcklig för att återställa ditt tak till en ren och snygg yta. Vid mer omfattande problem med alger och mossa kan det dock vara nödvändigt med en extra behandling för att effektivt bekämpa problemet.

Vår takbehandling erbjuder en ekonomiskt fördelaktig lösning för dig som kund, jämfört med kostnaderna för en traditionell taktvätt. Det slutgiltiga resultatet blir tydligt efter 5-8 månader, när vår skonsamma behandling har brutit ner alger och annan tillväxt på taket. Satsa på ett rent och hållbart tak med vår beprövade takbehandlingsmetod.

Vad kostar en takbehandling?

Takbehandling

Pris
från

4.800 kr
efter RUT

Tjänsten inkluderar:

Vi finns nästan överallt…

Med erfarna medarbetare i både Sverige och Danmark, finns vi nära till hands för att utföra professionella och skonsamma takbehandlingar. Våra erfarna medarbetare är redo att ta hand om ditt tak med expertis och omsorg.

Rotavdrag på takbehandling

Som kund hos Nanostone har du möjlighet att göra avdrag för arbetskostnaden när du anlitar oss för takbehandling. Avbetalningen faller under kategorin rotarbete. Som företag är det vi som ansvarar för att ansöka om rotavdrag.

Du kan alltid se hur mycket av det fakturerade beloppet som består av arbetskostnader. Kontakta oss för mer information om rotavdrag.

Du kan också läsa mer om rot- och rotarbete på Skatteverkets hemsida.

takbehandlingtakbehandling

Vi samlar på nöjda kunder

Superhelt
STENTVÄTT I DALKÖPINGE
Man i bil
Nanostone

Beställ offert här

Beställ en offert eller bli uppringd av en säljare

*Scrolla ner för att fortsätta

Ange jobb:

Tack för din förfrågan!

Vi ser fram emot att återkomma till dig så snart som möjligt. Under tiden är du välkommen att utforska våra övriga tjänster.

Hängrännor

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och håll dig uppdaterad.

Ring

Ring gärna på telefon

Öppet idag 8:00-17.00