fbpx
Nanostone
Ring

Ring gärna på telefon

Öppet idag 8:00-17:30

Vanliga frågor om Drystone

Behöver du hjälp eller råd
– Bli uppringd

Vanliga frågor

Här är några vanliga frågor från våra kunder. Om du inte hittar svar på dina frågor nedan, är du välkommen att skicka dem direkt till oss via onlineformuläret längst ned på sidan.

Vår Drystone enhet I.P.E PRO+ är en certifierad produkt, vilket innebär att den inte har någon negativ påverkan på hälsan. När enheten installeras skapar den en hälsosam inomhusmiljö.

​Torkningsprocessen kan ta 6-12 månader beroende på fuktnivån, salthalten och tjockleken på dina väggar. De första resultaten blir synliga efter fyra månader. Du kan följa processen med hjälp av Rising Damp appen som ingår.

Vi hjälper dig att installera Drystone enheten. Produkten sätts upp på väggen med hjälp av två skruvar och därefter ansluts den till ett jordat eluttag. Installationen tar cirka 20 minuter.

Vi rekommenderar inte att enheten kopplas ur efter att väggarna har torkat. Enheten måste vara permanent inkopplad även när väggarna har torkat. Annars kommer stigande fuktighet att återkomma efter ca tre veckor.

Enheten måste placeras 35 cm till 65 cm över marknivå och i direkt kontakt med en fuktdrabbad vägg.

Vår Drystone enhet I.P.E PRO+ har mycket låg energiförbrukning. Den förbrukar endast 0,75 W vilket motsvarar ungefär 175 kr per år.

Drystone enheten kan användas för att torka upp alla typer av väggar förutom träväggar.

Torkningsprocessen är kontinuerlig, eftersom enheten fortsätter att motverka återkommande fukt efter att den har torkat ut fukten från väggarna.

Vi samlar på nöjda kunder

Superhelt
STENTVÄTT I DALKÖPINGE
Man i bil
Nanostone

Beställ offert här

Beställ en offert eller bli uppringd av en säljare

*Scrolla ner för att fortsätta

Ange jobb:

Tack för din förfrågan!

Vi ser fram emot att återkomma till dig så snart som möjligt. Under tiden är du välkommen att utforska våra övriga tjänster.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och håll dig uppdaterad.

Ring

Ring gärna på telefon

Öppet idag 8:00-17.00