fbpx
Nanostone
Ring

Ring gärna på telefon

Öppet idag 8:00-17:30

JobbA hos Nanostone

Välkommen till Nanostone AB - där talang möter innovation!

Välkommen till Nanostone AB – ledande inom stentvätt och impregnering sedan 2008. Vi är en växande företagskultur med äkta entreprenörsanda och klara visioner och mål. 

Med höga betyg på Trustpilot och vår styrka på över 100 medarbetare under högsäsongen, är vi mycket stolta över vår framgång.

Vi är alltid nyfikna på passionerade medarbetare som kan bidra till teamet och kundnöjdhet. Upptäck våra lediga tjänster och bli en del av vårt team på denna spännande resa.

Saknar du den perfekta tjänsten nu? Skicka en spontanansökan och låt oss växa tillsammans.

Sten- och fasadtvättare

Operatör - specialrengöring

Som operatör på Nanostone är du företagets främsta representant när du besöker kunder för att utföra våra olika tjänster. Vi söker ständigt nya talanger som vill engagera sig i alla aspekter av vårt arbete, vilket innefattar diverse uppgifter som rengöring av stenplattor och trädäck, algbehandling av tak, gräsvård, samt tvätt av solceller med mera.

Vi förväntar oss inte att du ska behärska allt redan från början. Sök gärna tjänsten och dela med dig av din bakgrund och vad du vill arbeta med. Vi är övertygade om att vi tillsammans kan hitta en plats där du kan göra skillnad och trivas!

Säljare

Som säljare på Nanostone är du nyckelpersonen i att bygga och underhålla starka relationer med våra kunder. Din roll innebär att marknadsföra och sälja våra innovativa lösningar för specialrengöring. Med fokus på att förstå kundens behov och leverera överlägsen service kommer du att vara en drivkraft bakom vår fortsatta tillväxt. Om du har en passion för försäljning och trivs med att skapa affärsrelationer, kan du vara den perfekta tillskottet till vårt team på Nanostone.

skicka in en Spontanansökan

Superhelt
STENTVÄTT I DALKÖPINGE
Nanostone
Ladda upp ditt CV här:

Vi samlar på nöjda kunder

Superhelt
STENTVÄTT I DALKÖPINGE
Man i bil
Nanostone

Beställ offert här

Beställ en offert eller bli uppringd av en säljare

*Scrolla ner för att fortsätta

Ange jobb:

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och håll dig uppdaterad.

Tack för din förfrågan!

Vi ser fram emot att återkomma till dig så snart som möjligt. Under tiden är du välkommen att utforska våra övriga tjänster.